Tre retro-ting, som aldrig kommer til at gå af mode

SPONSORERET:

Når man bliver ældre begynder man at ligge mærke til at mange ting går i ring. Mode kommer tilbage, og hvad der på et tidspunkt var kendt som gammelt og forældet får en renæssance og bliver moderne igen. Det er en endeløs cyklus, som går i ring. Vi lavede mærkelige øjne, da vi så gamle billeder af os selv eller af vores forældre, og nu begynder moden at vende tilbage til den stil – det samme vil vores børn gøre. Retro og vintage ting kommer aldrig rigtig ud af mode, og disse ting, som vil fremgå i denne artikel kommer heller aldrig til det. 

Derudover er retro og vintage med til at følge den nuværende og vigtige trend – bæredygtighed. Second hand er godt for vores planet. 

Find de gamle LP’er frem 

En af de ting, som aldrig kommer af mode er LP’er og musik. Dette skyldes, at musik er udødeligt og da musikbranchen bliver mere digitaliseret bliver flere og flere interesseret i de klassiske dyder, som LP’er. LP’er fremviser nemlig noget af det som en gang var en essentiel del af musik – nemlig album coveret. LP’er kan være kunst, og nogle af de gamle 1st editions af store plader som Dark Side of The Moon af Pink Floyd eller bare Dizzy Mizz Lizzys første plade skal man have vundet på en af de danske online casinoer for at gå derfra med dem. Det er nogle dyre ting. 

Rock entusiast – dine gamle hullede t-shirts kan være noget værd 

Vi bliver lidt i musikken, da en af de ting, som aldrig kommer til at dø hen er Band T-shirts. For bare nogle år siden fik de en renæssance i en del af streetwear-moden, og det ser ikke ud til at dø ud. Hullede, ikke-hullede og slidte eller ikke-slidte t-shirt er meget værd nu og er med til følge hele trende med second hand. Derudover går det aldrig af mode, da det er en personlig genstand, hvilket i sig selv er en sjælden ting at finde – hold derfor fast i dine band t-shirts og gå med dem stolt. 

Designer møbler 

En ting, som er svær at komme uden om er designermøbler. Nogle af de store designklassikere kommer aldrig itl at gå ud af mode, da det er en så indædt del af vores kultur, at de altid vil være en del af vores indretning. Der vil altid være plads til dansk kultur på moden herhjemme.