Tre gode råd til en personlig indretning i dit hjem

Tre gode råd til en personlig indretning i dit hjem

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Når man følger de største trends for indretning bliver ens hjem hurtigt meget upersonligt og koldt – især fordi den skandinaviske stil er så simpel og minimalistisk. Der skal flere farver og generelt flere ting i indretningen til at gøre den meget personlig, og så man får lyst til at opholde sig og bruge mange hyggelige stunder i sit hjem. Her kommer vi med tre af vores bedste råd til nemme og enkle ting, du kan gøre i dit hjem for at få det til at føles meget mere personligt.

Råd nr. 1: Det skal være hyggeligt

For at skabe en personlig indretning i sit hjem er det først og fremmest vigtigt, at man finder sin egen indretnignsstil. Det er ikke nødvendigvis altid det bedste valg bare at følge den trend, som man ser på nettet eller i artikler i boligblade. Find din egen stil og put din personlighed ind i den, når du indretter. Det skal være hyggeligt indrettet og give lyst til ophold, for ellers er der ingen personlighed. Tænk over, at dit hjem skal være et sted, hvor du rent faktisk har lyst til at smide dig på sofaen og koble fra med et spil blackjack på nettet eller en god e-bog, når du kommer hjem fra en lang og hård arbejdsdag. 

Råd nr. 2: Brug farver i indretningen

Når det kommer til personlighed i din indretning, kan du med stor fordel inkludere din yndlingsfarve. Ikke nok med, at det er den ultimative måde at vise sin personlighed på, men en kraftig farve på for eksempel et par pyntepuder eller måske endda på en hel væg vil virkelig sætte liv og et personligt præg på din indretning. Find selv på måder at få dine yndlingsfarver med i indretningen, så man virkelig kan se, hvem der bor der.

Råd nr. 3: Køb brugte retroting, der fortæller en historie

Mange har desværre en lidt kedelig tendens til alle sammen at købe de samme nipsting og de samme møbler, så alle hjem kommer til at ligne hinanden – fordi sådan ser det jo ud i alle boligbladene. Men en nem – og faktisk meget budgetvenlig – måde at sætte lidt mere personlighed ind i et rum på er ved at bruge retro eller genbrugsting i indretningen. På den måde sikrer man sig, at ingen andre har noget magen til, og at hver enkel genstand i indretningen fortæller sin egen historie og er med til at sætte et personligt præg på rummet.