Hvilken internetforbindelse skal man som virksomhed vælge?

Hvilken internetforbindelse skal man som virksomhed vælge?

SPONSORERET:

Som virksomhed har man andre krav til ens internetforbindelse, end man har som privatperson. Ved du, hvilket internet du skal vælge til din virksomhed? Eller vil du bare gerne vide, hvordan du får den hurtigste og mest stabile internetforbindelse? Det, og forskellen på internetforbindelser kan du læse om her.

Sponsoreret indhold

Det kan være svært som privatperson, at finde ud af hvilken internetforbindelse man skal vælge. Endnu mere kompliceret kan det være, hvis man skal vælge internetforbindelse til en virksomhed. Hvordan finder man ud af, hvor hurtig forbindelsen skal være, og hvilken slags forbindelse man skal vælge? Alt efter antallet af medarbejdere og hvor meget man i virksomheden bruger internettet, har man forskellige valgmuligheder.

Påvirker internetforbindelsen effektiviteten i din virksomhed?

Hvis der i virksomheden dagligt er flere medarbejdere, som bruger internettet, skal man især tænke over, hvordan internettet bliver leveret. En traditionel bredbåndsforbindelse kan for nogle virksomheder være tilstrækkelig, hvis man ikke er mange, som bruger internettet samtidig, og primært bruger det til at sende mails og holde onlinemøder med få deltagere. Er man derimod mange medarbejdere, som dagligt benytter internettet til at hente og sende data, og benytte filer på netværksdrev og cloudservices, så kan en brendbåndsforbindelse hurtigt blive så belastet, at det går ud over ens arbejde.

De fleste kender til loadtid på hjemmesider, og når man uploader filer, og loadtid er spildtid. Hvis man tæller sammen, hvor meget tid ens medarbejdere bruger på at sidde og vente på internettet, kan det over tid løbe op i en anseelig mængde spildtid, som kunne være brugt på arbejde i stedet. Frustrerende for medarbejderne og dårligt for virksomheden.

Hvilken internetforbindelse er bedst?

Er man på jagt efter den hurtigste og mest stabile internetforbindelse, så skal man vælge fibernet til erhverv. Grunden til at fibernet er så meget bedre end en almindelig bredbåndsforbindelse er, at i modsætning til de traditionelle kobberkabler, bliver internettet her sendt via lyslederkabler. Det gør for det første, at man kan få højere internethastigheder, men vigtigst, så bliver internetforbindelsen ikke påvirket af, at man sidder mange og arbejder på den samme forbindelse.

Ved en traditionel bredbåndsforbindelse deler alle den samme forbindelse. Det betyder, at hvis alle skal bruge internettet samtidigt, vil der opstå en form for flaskehals. Når det sker, så vil alle som bruger den samme forbindelse opleve længere loadtid, og måske falder man ud af et onlinemøde eller sidder fast i et Excelark, som ligger på et netværksdrev.

Vælg fibernet hvis du vil fremtidssikre din virksomhed

Fibernet er fremtidens internet, og vil med tiden erstatte de gamle kobberkabelforbindelser. Så hvis du overvejer at skifte internetforbindelse, så kan du fremtidssikre din virksomheds internet, ved allerede nu at vælge fibernet. Lysledernetværket i Danmark bliver konstant udbygget, og vil med tiden dække hele landet, så der er en god chance for, at det allerede nu er muligt for din virksomhed at vælge fibernet. Vælger du fibernet til din virksomhed, så kan du være sikker på, at få en hurtig og stabil forbindelse, som vil gøre arbejdet lettere og mere effektivt for dine medarbejdere.