Slots Roundup: Old School Klassikere

Slots Roundup: Old School Klassikere

SPONSORERET:

Verden af slotsmaskiner er hurtigvoksende med nye spil, der udkommer på ugentlig plan. Der er utallige udviklere af spillemaskiner, der alle kæmper om opmærksomheden, og forsøger at overgå hinanden i form af grafik, spillets mekanismer og måden at vinde priser. Selv for de mest dedikerede fans af spillemaskiner kan det være svært at følge med den hastige udvikling.

Selvom det er med til at stykre innovation og forbedre standarderne for spilleautomater online, er der stadig rester af grundspil, der har bestået gennem tiden. Disse old school klassikere er de spillemaskiner, der først gav os rusen af at spille online, og var ansvarlige for at introducere en generation af spiller til store penge fra online spillemaskiner.

Her er vores favoritter inden for spillemaskiner – de der er forblevet relevante og spændende at spille dagen i dag. Uanset om du er begynder eller en gammel kending, er det her de spil, som du helt sikkert gerne vil give et spin eller to.

Reel King

Reel King er en af Novomatics originale online spillemaskiner, der har ligheder med pub-stilens frugt maskiner, når det kommer til spillets udformning og design. Men ulig pub-maskinerne tilbyder denne spillemaskine sine spillere chancen for at stile efter en meget større jackpot i form af op til 500x, med en høj RTP på 94%. Spillet inkluderer også wilds og andre bonus features, navnlig Reel King bonus feature, hvor du kan samle store præmier fra reels fyldt med lykketallet 7.

Spillemaskiner har udviklet sig meget siden Reel King, men alligevel forbliver dette spil underholdende – takket være de gode spilmekanikker og attraktive bonusser, som Novomatic har placeret i spille lige fra starten af. Det er denne type spillemaskiner, som mange at de moderne spil skylder stor tak, og det er værd at spinne på de gamle maskiner for at komme tættere på genrens oprindelse.

Book of Dead

Lidt mere avanceret i sine features i forhold til Reel King, var Book of Dead en anden spillemaskine, der tog industrien med storm, da den blev lanceret. Baseret på eventyrene af udforskeren der passende er navngivet Rich Wilde, har spillet et egyptisk skattetema – et af de tidligste eksempler på et tema der nu er blevet hyppigt brugt inden for slotgenren. Hovedattraktionen her er den 5000x jackpot, som forbliver stor for et ikke-progressivt spil.

Spins starter fra ikke mere end en penny og fortsætter helt op til 1.000 kr., så der er muligheden for at vinde store pengepræmier, for dem der er heldige, modige eller begge dele. Book of Dead scatteren er også er også nyttigt, med nogle gratis spins plus udvidende symboler, der vejer i processen. Og når først du er landet på en vindende spin, er der altid muligheden for at gamble på en dobbel-eller-ingeting-lignende feature.

Det er et sjovt spil med et godt tema, men frem for alt er det en højt betalende spillemaskine for sin tid – hvis ikke du allerede har prøvet, så prøv Book og Dead i dag.

Rainbow Riches

Spillemaskiner med et irsk tema har været et hit i flere årtier, og tiltaler os, der nyder lidt irske drillerier. Det er en mere venlig spillemaskine end de fleste med dens livlige leprechaun og hans skatte, og derfor har Rainbow Riches været en stor succes for udviklerne, Barcrest. Faktisk har spillet resulteret i en række spin-off versioner med deres egne særlige features, jackpots eller bonusrunder. Selv i dag nyder spillere Rainbow Riches på grund af spillets store potentiale for jackpot, høje udbetalingsprocent og utrolige features.

Den basale jackpot på 500x er god nok i sig selv uden Wishing Well-bonussen eller nogen af de andre imponerende bonus features, der er at finde i spillet. Som en ægte klassiker, virker Rainbow Riches måske old school, men det har stadig magten til at belønne dig med store gevinster. Det er et must-try for alle irske fans.

Immortal Romance

Kan du huske da Twilight Saga var det helt store? Det var cirka på det her tidspunkt, at Immortal Romance kom ud, en spillemaskine fra Microgaming. På mange måder er det forblevet et af deres mest populære spil til dagen i dag. Det tilbyder attraktiv grafik og dybde i historien, som endnu ikke er blevet en norm for nutidens spillemaskiner. Men uden tvivl er spillets bedste features bonusrunderne, og med adskillige karakterbonusser i Chamber of Spins bliver Immortal Romance taget til et helt nyt niveau.

Med jackpots på 1.500x og spins der rangerer op til 3.000 kr., er det kun få, der vil benægte, at der her er tale om en stor gevinst hos en spillemaskine. Selvom spillet ikke er progressivt, sikrer den høje RTP på 96,86%, at der ske store ting for den, der lander på et heldigt spin.

Så her har du det – inspiration til din næste spinning session på spillemaskiner, i form af nogle af vores favoritter fra gennem tiden. Alle har deres præferencer inden for klassiske spillemaskiner, men hvis ikke du har givet disse et skud, burde du gøre det som det næste. Hver af de spillemaskiner som vi har nævnt, har en helt særlig plads i hjertet på mange fans af spillemaskiner verden over, for ej at forglemme de millioner de har udbetalt gennem årene.

Med lidt held kunne du være den næste vinder på disse klassiske spilleautomater. Prøv dem i dag.