Er du også træt af de kedelige, hvide vægge? Så læs med her!

Er du også træt af de kedelige, hvide vægge? Så læs med her!

SPONSORERET:

De fleste af os gør det: Maler væggene hvide, fordi vi ikke tør andet. Det er bare så nemt, for vi ved, vi ikke bliver trætte af den farve. Den bliver jo ikke irriterende at se på, den er bare rigtig kedelig. Problemet er jo også, at den røde farve var ret smart sidste år, men bare ikke lige nu, vel. Men hvordan får vi så spændende vægge der ikke blot er kedelige og hvide?

Trin 1: Prøv med plakater

Plakater kan være en dejlig mild start, hvis de hvide vægge skal gøres lidt mere spændende. Plakater kommer i mange muligheder og farver, og her er det kun fantasien der sætter grænser. En anden idé kan være at tage naturen ind i hjemmet, og det kan man ved køb plakater med dyremotiv. På denne måde kan man skabe en dejlig oase indenfor, når man tager dyrene med ind. Man kan gå den skandinaviske vej, og vælge plakater med dådyr, ulve,  egern, pindsvin og ugler, eller man kan gå den mere eksotiske vej, og dermed finde plakater med giraffer, kameler, tigere, pandaer, løver eller papegøjer. Eller skal det blot være plakater med forskellige fugle, som ugler, ørne, duer, gribbe og svaner? Med en plakat kan du nemt gøre væggene meget mere spændende, og dermed også gøre dit hjem meget mere spændende. Samtidig kræver plakater også bare et søm i væggen, så plakaterne kan nemt skiftes ud, skulle du blive træt af dem en dag.

Trin 2: Prøv med Wallstickers

Hvis du ikke vil gå med plakater, så kan du prøve med wallstickers. Wallstickers er et slags klistermærke, som du kan klistre på væggen. De kommer i et hav af størrelser og motiver. Dermed kan de fylde en hel væg, eller også blot være en lille enkel detalje. Her kan du også overveje wallstickers med dyr. Dette kan bestå af en gren med ugler eller fugle. Små sommerfugle på børneværelset –  eller en masse små, søde kaniner? Det kan også være fisk eller små ænder på badeværelset, et kødkvæg i køkkenet. Eller måske skal hundens lille område i bryggers pyntes med et hundemotiv? Wallstickers er også en løsning, som gør, at du kan opgradere dine hvide, kedelige vægge, men uden at det er permanent.

Trin 3: Prøv med maling

Selvom det kan være rigtig skræmmende, så kan det blive rigtig flot, hvis du vælger at male dine vægge i andre farver. Hvis du vil tage det stille og roligt, så kan du starte med blot at nøjes med en enkelt væg. Her kan du også hive naturen indenfor, ved at vælge de mere naturlige farver. Her kan det være en enkelt væg, som du vælger at male grøn. Denne grønne farve kan være både meget lys eller meget mørk. Hvis du tør, så kan du også prøve med en brun farve på en enkelt væg.

Sker der lidt mere på de kedelige, hvide vægge, så bliver det hele bare lidt mere spændende. Derfor kan disse tre trin være en løsning. Om det skal være plakater, wallstickers eller maling er helt op til dig.