Pas godt på din telefon – det betaler sig

Pas godt på din telefon – det betaler sig

SPONSORERET:

I takt med at teknologien udvikler sig med lynets hast, bliver nye mobiltelefoner spyttet ud på markedet på månedlig basis. Men før du pakker den nye telefon ud af æsken, og gemmer den gamle væk i en fjern skuffe, eller smider den på genbrugspladsen, bør du læse med her. Din gamle telefon kan nemlig hurtigt blive penge værd. Hvis du vel og mærke har taget dig godt af den.

Som så mange andre ting, bliver telefoner retro og eftertragtet som noget antikt med tiden. Men modsat det gamle spisebord, er patina ikke just noget, der bliver værdsat, når du skal sælge din gamle telefon. Det er derfor vigtig at tage dig godt af din telefon, hvis du har intentioner om at tjene penge på den i fremtiden. Dette kan f.eks. gøres, ved at sørge for at din telefon er godt beskyttet af et ordentligt mobilcover.

Den teknologiske udvikling gør, at mobilproducenterne sender nye telefoner på markedet på samlebånd. Og selv om mange higer efter det nyeste nye, er der stadig folk, som enten bliver ved med at efterspørge en helt bestemt model, eller som ikke ønsker at rende rundt med deres kalender, e-mail og sociale medier i lommen.

For selvom mobilproducenter som iPhone, Samsung og Huawei flere gange årligt lancerer en ny telefon, vil de aldrig kunne tilbyde det som visse forbrugere efterspørger, nemlig nostalgi. Derfor kan der også være en god portion penge at hente, hvis man ellers skulle have den rigtige telefon til at ligge i gemmerne.

Af samme grund er det ikke umuligt at forestille sig, at vi en dag når til et punkt, hvor de gamle iPhones vil komme igen, og derfor er det altså en god idé at passe godt på sin telefon, i tilfælde af, at man senere vil kunne sende den videre.

Beskyt din telefon

Desværre har den teknologiske udviklingen også medført, at telefonerne i dag er noget mere modtagelige for slag, vind og vejr. Hvem husker for eksempel ikke den gamle Nokia 3210, som nærmest kunne bruges som både hammer og oplukker, uden at lide synderlig skade. Det samme kan desværre ikke lade sig gøre med nye telefoner, og netop derfor er det vigtigt at passe godt på sin telefon.

Det er derfor værd at overveje, at investere i et passende mobilcover, og måske endda en form for skærmbeskyttelse. På den måde undgår man for eksempel, at telefonen bliver gennemblødt på gåturen i regnen. Du vil aldrig kunne få den samme robusthed, men selv få millimeter plastik vil kunne gøre en verden til forskel.

Så udover, at du slipper for at skulle købe en ny telefon i tide og utide, er der altså også en anden fordel i at passe godt på sin gamle iPhone. Den kan blive penge værd en dag.