Ønsker du mere motion, men har du ikke tiden til det? Invester i en indendørs motionscykel

Ønsker du mere motion, men har du ikke tiden til det? Invester i en indendørs motionscykel

SPONSORERET:

Motion og daglig bevægelse er en stor del af mennesket fysiske og mentale sundhed, det forbedre livet og levealderen meget. Dog kan tiden være svær at finde, hvis dagligdagen både skal bruges på arbejdet, de huslige pligter, børnene, arrangementer og meget mere. Derfor flyver tiden ofte afsted, og inden du har set dig om, er dagen omme og du har ikke mulighed for at finde tid til den daglige motion. Efter hjemmekontoret har fundet sin plads i mange danske hjem, er der heldigvis opstået en mulighed for dig, som ønsker mere motion, men som har svært ved at finde tiden. Du kan med en motionscykel placere den i dit hjemmekontor, og har du en masse papirarbejde der skal passes, kan du passende sidde på cyklen samtidig. 

Hvorfor bruge en motionscykel?

Motionscyklen er en god mulighed for mange forskellige personer, som ønsker at motionere mere. Det er på baggrund af, at cyklen, som nævnt ovenfor, er let at kombinere med mange former for skærme, men også genoptræninger og eventuelle bentræninger. Udover at du kan opnå mere motion ved et stillesiddende arbejde, har du også mulighed for at justere belastningen på cyklen, således at du kan få en bentræning ud af cyklingen. Idet du aktivere dine store muskelgrupper, har du mulighed for at forhøje din kalorieforbrænding, hvilket er tiltalende for et eventuelt vægttab. Samtidig har du mulighed for at forbedre din kondition, hvilket øger din livskvalitet, som kan være behjælpelig til et større overskud i hverdagen. 

Hvilken type motionscykel?

Der findes mange forskellige typer af motionscykler, og det kan derfor være svært at vælge, hvis du ikke ved, hvad du skal gå efter. Hos Apuls har de et stort udvalg af motionscykler, hvortil de ligeledes har skabt en nem vejledning til dig. De anbefaler blandt andet, at du ikke køber en alt for billig cykel, da disse cykler ofte er ustabile og kvaliteten er derfor heller ikke er i top. Derudover skal du overveje cyklens type, modstandsniveauer, justeringsmuligheder, indstigningshøjden og maksimale brugervægt. Disse muligheder varierer alt efter, hvilket behov du har ift. brugen af motionscyklen. 

Find det rette træningsprogram

Ønsker du har udvide din daglige motion med motionscyklen, udover at benytte den til dit stillesiddende arbejde, har du mulighed for at finde et træningsprogram. Når du køber en motionscykel, medfølger der ofte træningsprogrammer, hvor nogle af dem kan sidde i den computer, som også følger med til udvalgte motionscykler. På den måde kan du holde en struktur i din daglige motion, med et træningsprogram, så du ikke skal tænke over, hvordan du bruger din motionscykel.