Indret din bolig med en trallebænk

Indret din bolig med en trallebænk

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Trallemøbler er gennem de sidste par år blevet utroligt populære i de danske hjem. De er helt unikke i deres materialer, og kan nemt bruges både i indretningen indenfor og udenfor. En trallebænk er lavet af traller fra byggepladser, og man kan finde dem både med maling og cement på. Genbrugsmaterialerne er bæredygtige, så man kan med god samvittighed anskaffe sig en trallebænk. Materialerne er med til at tilføre møblet et rustikt og groft look.

Hvad kan man benytte en trallebænk til?

En trallebænk kan tilføre meget til ens indretning. Den er mere end bare en bænk af genbrugstræ. Bænken kan nemlig tilføre ens hjem en unik, og ikke mindst meget rustik indretningsstil. En bænk i genbrugstræ kan benyttes til mange forskellige ting. Det kunne f.eks. være til opbevaring af sko, eller som en smuk og elegant bænk i haven. Da trallebænken både kan benyttes indenfor og udenfor giver det muligheder for, at tilføje ens bolig en masse naturlig charme. 

Indret boligen med en trallebænk

Der findes mange forskellige måder, som man kan indrette sin bolig med en trallebænk på. En bænk i træ kan nemlig bruges på mange forskellige måder, da de har forskellige funktioner. Man kan f.eks. bruge en trallebænk, som den er, som en rustik bænk af træller, som man kan bruges som siddepladser ved spisebordet i stedet for spisebordstole. Her kunne man tilføje nogle enkle hynder, for at give det rå look en vis femininitet. Den kan også benyttes ude i entreen, som en skoreol-bænk, hvor man kan opbevare ens sko, samtidig med, at man har en siddeplads, når man vil tage skoene af eller på. En trallebænk i ens soveværelse gør rummet til mere end blot et soveværelse, og kan skabe en naturlig friskhed i rummet. En neutral trallebænk giver én muligheden for, at give den gas med farver i boligens accessories. 

Trallebænken til terrassen eller haven

En trallebænk kan bruges sammen med et havebord, som erstatning for havestole. Man kan med en bænk indrette en hyggekrog ude i haven, hvor man med familien, kan nyde solen og skabe en god stemning. Bænken kan nemt bruges som ekstra siddepladser, når man får gæster på besøg. Det rustikke look, som en trallebænk giver, passer godt til den udendørs indretning. Man kan indrette bænken sammen med en masse krukker, i forskellige størrelser, med årstidens blomster i. Derudover vil lanterner passe godt til det rustikke træ look, som bænken giver. Et feminint tæppe kan sagtens foldes over bænken, hvilket vil indbyde gæster til fordybende samtaler, og når det bliver køligt senere på aftenen, så kan tæppet tages i brug.