Pift din stue op med et smukt plankebord

Pift din stue op med et smukt plankebord

SPONSORERET:

Har du en drøm om et bord, som har hele pakken, så er det helt sikkert et plankebord, som du skal investere i. Det er et alsidigt bord, som man kan finde i alle boligstile og -indretninger. Bordet kan både optræde som et råt element i din indretning, men med den rette styling så kan man nemt og hurtigt tage bordet i flere retninger. Du kan nemlig fremhæve dit bord i et råt skandinavisk look, hvor du kan finde dine rustikke stole frem, og lægge en smuk farvet pels i et par af dine stole. På denne måde får du et super smukt råt look i dit hjem, hvis det er denne stil, som du ønsker til din indretning. Måske er du mere til et elegant, feminint look, så kan du finde dine velour stole frem, og gerne stille en stifuld vase på bordets midte med årstidens blomster i. På denne måde tilfører du dit plankebord et let, elegant og smukt udseende.

Bordets personlighed

Indretningen er med til at afspejle, hvem man er, og det samme gør dit bord. Der findes ikke to ens træer, hvilket gør hvert enkelt bord unikt. Naturlige materiale giver en effekt af friskhed i hjemmet, og det kan give din stue et helt nyt liv. Et rustikt plankebord er unikt og har masser af personlighed i modsætning til de masseproducerede spiseborde, så ønsker du at skille dig ud indretningsmæssigt, bør du overveje at investere i et plankebord. Bordet kommer i mange forskellige størrelser og med mange typer af overfladebehandling. Uden eller med naturkant, og så kan du selv vælge lige den træsort, som du finder mest interessant til dit hjem.

Et tidløst, bæredygtigt bord

Det er blevet en hel trend at hive materialer af træ ind i de danske hjem, især de seneste år. Dette gælder selvfølgelig også de massive plankeborde, som kan passe ind i enhver bolig. Dog er det ikke en ny trend, men mere tilbagevendende trend, da bordene faktisk har eksisteret siden middelalderen og har været inde i de danske stuer lige siden. De massive plankeborde er rå, naturlige og levende, hvilket er med til at vække hjemmet til livs, så uanset om du er til det feminine eller det rå look, så kan du ikke gå galt i byen med et tidløst plankebord. En ekstra bonus ved at vælge et plankebord til hjemmet er, at du får et ærligt og rent produkt, som du med god samvittighed kan omgive dig i dit hjem med. Træ er nemlig et bæredygtigt materiale, og bordet kan du have i en levetid.