Giv soveværelset en makeover

Giv soveværelset en makeover

SPONSORERET:

Et nyt år er over os og med det kommer måske også trangen til fornyelse i hjemmet. Her er der mange muligheder for gør-det-selv projekter og makeovers og et af de mest oplagte rum at give sig i kast med er soveværelset. Måske er du træt af farverne og tekstilerne i rummet, eller måske er det på tide at investere i en ny seng? Der er mange steder at starte og hjælp at hente hvis du leder efter et friskt pust til rummet. Læs videre for at få inspiration til hvordan du giver dit soveværelse en makeover.

Lad sengen være i fokus 

Det uden tvivl vigtigste møbel i soveværelset er sengen, og derfor burde den også være i centrum. At sætte fokus på sengen giver en god balance i rummet og gør, at du kan bygge resten af rummet op omkring den. Det ekstra fokus er også en god undskyldning for at investere i en ny seng, der virkelig står flot og holder i mange år. Når sengen er på plads kan du også vælge et farvetema eller en bestemt slags tekstil som uld eller bomuld til dit sengetøj, puder og sengetæppe, og lade det være udgangspunktet for indretningen i resten af rummet. klik her for at se Drømmelands kæmpestore udvalg af senge, madrasser, dyner og alt hvad der ellers skal til for at skabe det perfekte soveværelse.

Kombiner det gamle og det nye

Et andet godt udgangspunkt for en makeover er at kombinere det gamle og det nye så dit soveværelse både fremstår lækkert, moderne og unikt. På den måde kan du sørge for at kvaliteten og komforten er i top med en seng, dyner og puder i god kvalitet, samtidig med at du tilføjer sjæl og et personligt udtryk. Du kan for eksempel kombinere en flot ny seng fra Drømmeland med et charmerende retro sengebord eller en gammel kommode, der tilføjer et nyt og anderledes udtryk til soveværelset. 

Tænk over farverne 

Hvis du vil tilføje noget nyt til rummet uden at investere i nye møbler eller ændre rummets layout kan du også nøjes med at tænke over nye farver. Det kan gøre næsten lige så stor en forskel. Du kan for eksempel bruge forskellige farver til puder og i dit valg af sengetæppe, og gå efter enten varme farver som brun, rød og beige eller mere klare farver som blå og hvid. Farverne kan også komme fra træsorter som teaktræ, der har taget retro verdenen med storm. Det er der en god grund til, da træet tilføjer dybde og elegance til ethvert rum.