Nem og billig opbevaring til din virksomhed

Nem og billig opbevaring til din virksomhed

SPONSORERET:

Det kræver ofte meget plads at drive en virksomhed, men ikke alle har den plads, det kræver. Hvis du er en del af en virksomhed, der mangler plads, kan du med fordel overveje at få tingene opbevaret. Det kan også være, I skal bygge til eller omrokere i virksomheden. Der findes et hav af forskellige opbevaringsmuligheder, men et lagerhotel er en god og sikker løsning for erhvervsdrivende. 

Trygt og sikkert lagerhotel 

Mange virksomheder gør brug af et lagerhotel, hvis de ikke har plads på lageret eller har brug for en fleksibel løsning til overskydende varer. Et lagerhotel fungerer som et depotrum, som virksomheden lejer. På et lagerhotel kan der opbevares alt fra udstyr og kontormøbler til lagervarer. Derudover kan et lagerhotel også være en tryg løsning for dig, der måske bekymrer dig for dine varer. Du bør derfor undersøge, om det lagerhotel, du har udset dig, går op i sikkerhed. Kig gerne efter, om de videoovervåger området, om afdelingen er indhegnet, og hvordan du får adgang til lagerhotellet. 

Fleksibel løsning 

Et lagerhotel er ikke bare en tryg løsning, for når du eller din virksomhed lejer et lagerhotel i form af et depotrum, er det nemlig muligt at skifte til et større eller mindre rum, hvis du får behov for det. På den måde undgår du også at skulle betale for lagerplads, du slet ikke bruger. Et lagerhotel er altså en meget fleksibel løsning. Det er muligt at leje et depotrum, hvor der kun kan være et par flyttekasser, men der er også depotrum, som opfylder meget større opbevaringsbehov. Der er altså mange forskellige størrelser, så du er sikker på, at du får den størrelse, der passer til dig og din virksomheds behov. Derudover kan du komme og gå, som du vil, fordi du har din helt egen personlige pinkode til lagerhotellet. 

Hvad koster det? 

Prisen for et depotrum afhænger af størrelsen, men selvom et depotrum lyder som en dyr løsning, er det ofte billigere, end man skulle tro. Mange tror nemlig, at de har brug for et meget større depotrum, end det er nødvendigt. Udnytter du depotrummets højde og stabler kasserne korrekt, får du rigtig meget for pengene. En god tommelfingerregel, når du skal vælge depotrummets størrelse, er at depotrummets kubikmeter skal svare til cirka en tredjedel af gulvarealet i en privatbolig. Er du en virksomhed, kan du med fordel bruge samme tommelfingerregel. Du betaler som oftest en månedlig pris ligesom med alt andet udlejning, der strækker sig over en længere periode, og du får altså rigtig meget med i prisen.