Få mere tid til at gå på loppemarked

Få mere tid til at gå på loppemarked

SPONSORERET:

Mange danskere elsker at gå på jagt efter genbrugsskatte på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Der er ikke noget som suset, når man finder den helt rigtige ting, og loppefund er godt for miljøet, pengepunge, og du får skabt en helt unik stil, men det tager rigtig lang tid, og de fleste moderne liv er tid en knap ressource. Derfor har vi samlet idéer, du kan bruge i hverdagen, så du kan få en masse fritid, du kan bruge på din yndlingshobby.

Få hjælp derhjemme

Husarbejde og madlavning fylder utroligt meget i specielt mange kvinders liv. Få hjælp! Livet er for kort til at drukne i hjemlige pligter. Måltidskasser er en nem måde at frigive en masse tid og energi. De bedste måltidskasser er både billige, sunde og lige til at gå til. Du slipper for at bruge timevis i supermarkedet og foran kødgryderne. Det allerbedste er næsten, at du slipper for at spørge dig selv hver dag, hvad I skal have at spise derhjemme i aften. Du fortjener mere tid til de ting, der gør dig glad. Måltidskasser er ikke nødvendigvis en stor udgift, da du slipper for impulskøb og madspild. Du kan tilmed få en måltidskasse, der passer til din diæt. 

Skær ned på sociale medier

Hvis du er som de fleste andre, så suger sociale medier suger meget energi og tid ud af dit  liv, uden du får ret meget igen. Du kan bruge apps, der begrænser dit forbrug af dit telefon. Det vil hjælpe med at bryde vanen med hele tiden at tjekke telefonen. Det vil frigive både tid og energi i dit liv, som du kan bruge på dig selv og dine hobbies.

Brug din tid rigtigt

Brug en kalender, så du kan få overblik og skabe rammer. Husk, at du skal også sætte tid af til hvile og hobbyer. Mange kommer til at fylde kalenderen op med to-do-lister og pligter, men det er der ingen grund til. Du bliver alligevel aldrig færdig med din to-do-liste, så læg den fra dig, og skab tid til dig selv. 

Dine planer skal ikke kun indeholde alt det sure, men der skal også være plads til gode ting. Du kan aftale med dig selv, hvor mange timer om ugen, du skal sætte af til hobby og fritid, og man skal holde, hvad man lover – også det man lover sig selv.