Er du klar til sommer i haven?

Er du klar til sommer i haven?

SPONSORERET:

Foråret er her endelig og sommeren lige rundt om hjørnet, og det er tid til at gøre din have klar til alle de dejlige stunder, der er i vente. Et af de mest brugte områder i haven er terrassen, omend den er lille eller stor, så er der her du kan sidde og nyde de varme og lyse sommeraftener. Indrettes terrassen ordentligt vil det med garanti blive dit nye yndlingssted henover sommeren. Der er mange måder at få en dejlig terrasse på, men den mest praktiske løsning, med mindst vedligehold, er en fliseterrasse lagt med flisesand. Og nej, det behøver ikke se kedeligt ud. En god idé kan være at lede efter smukke retro-fliser, så din terrasse får et helt personligt udtryk.

Få en ny have med noget brugt

Du kan få en helt nye have og et helt nyt terrasse område, ved faktisk at dekorere den med noget brugt, herunder eventuelt brugte fliser til din nye terrasse. Her er det helt oplagt at søge på specifikke retro-sider såsom Retro-app.dk. Når du har fundet dine nye, brugte fliser skal du kun købe noget godt sand til fliser, og så kan du nemt selv lægge din nye terrasse. Har du allerede en fin terrasse, kan det være en god idé at overveje, om den trænger til lidt nyt sand. På den måde undgår du at den bliver tilgroet med ukrudt henover sommeren – og så kommer din terrasse til at se nærmest ny ud med lidt nyt flisesand. Har du også en indkørsel i fliser, er det oplagt at bruge det resterende flisesand her, eller købe en ekstra sæk til samme formål, nu du alligevel er igang med at gøre dine udeområder sommerklar. Det kan også være en god idé at lede efter nogle nye, brugte retro-havemøbler. På den måde kan dit terrasse område få en helt særlig sjæl og charme. Brugte havelamper og lanterner er ligeledes et oplagt valg til din nye have og terrasse. 

Den personlige have er hjemmegjort

Haven er henover sommeren den del af boligen, de fleste husejere bruger mest, så man kan faktisk tænke på den som en anden stue. Derfor er det vigtigt at også din have og dit terrasse område bliver personligt. Helt overordnet er den nemmeste måde at gøre det på, ved selv at stå for det praktiske, og køber du nogle ordentlige materialer, er det slet ikke så svært, som man kan frygte. Det kan tværtimod ende med at blive et dejligt afbræk fra hverdagen – og så vil det uden tvivl få dig til at holde mere af din have og din terrasse.