Giv dit hjem en makeover i weekenden

Giv dit hjem en makeover i weekenden

SPONSORERET:

Måske du længe har gået og tænkt over, at dit hjem trænger til en lille makeover. Endelig har du hele weekenden til blot at fokusere på indretningen i dit hjem, og den chance skal du selvfølgelig ikke spilde. Hjemmet er der hvor vi altid kan trække os tilbage, men også der, hvor vi har nogle af de aller bedste stunder sammen med venner og familie. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at indretningen er i top. Sørg for at skabe nogle gode rammer for weekenden, med en masse snacks og et fyldt køleskab, så det eneste du skal tænke på er, at skabe et skønt hjem. Du kan for eksempel bestille en måltidskasser 1 person, så du er fuldt fokuseret på indretningen denne weekend. Lad dig inspirere af nedenstående guide til, hvordan du giver dit hjem en makeover. 

Indret med retro

Retro kan for nogen være lidt gammeldags og måske endda kedeligt, men for andre er retro-indretning den eneste vej til, at skabe et personligt og hyggeligt hjem, som virker helt nostalgisk. Tag derfor en lille tur hen til et loppemarked eller den nærmeste genbrugsbutik, hvor du helt sikkert kan finde nogle charmerende loppefund, som kan være med til at skabe noget sjæl i dit hjem. Vær ikke bange for at kaste dig ud i nogle iøjnefaldende farver og mønstrer, når du er ude at finde nye ting til hjemmet.

Personligt møbel

Personlighed er et nøgleord i indretningen og er med til at skabe et hyggeligt hjem, hvor gæster altid føler sig velkommen og godt tilpas. I den forbindelse findes der ikke noget mere personligt til hjemmet, end at bygge sit eget møbel. Hvis der ikke lige just er en håndværker gemt i dig, kan du sagtens købe et gammelt møbel, så du kan give et helt nyt look med din egen kreativitet og stil. Et personligt møbel kan selvfølgelig også være et møbel, som du har arvet og som derfor har stor affektionsværdi for dig, hvordan den er med til at skabe et personligt hjem.

Farver

Farver er det nye sort, og derfor skal du selvfølgelig også have en masse farver ind i dit hjem. Dette kan sagtens være ved at købe noget nyt sengetøj i en pangfarve, som er med til at give et fedt look i soveværelset, eller det kan være nogle nye håndklæder til badeværelset, som ligeledes er med til at give farve. Derudover kan du også anskaffe dig nogle billeder, som er farverige og som derfor er med til at shine rummet op.