Få hjælp til din vandhane, der drypper

Få hjælp til din vandhane, der drypper

SPONSORERET:

Er du tilhænger af den klassiske stil, og er dit hjem fyldt med nostalgi, så kender du sikkert også de mange retro markedspladser rundt omkring i landet. Måske er du en af dem der er  bosat i et hus, fra den tid, hvor nostalgi var en stor del af indretningen. Derfor vil du gerne være tro mod tiden og den stil, når du skal indrette dit hjem. En tur på marked i ny og næ er derfor ikke helt uden grund.

Den dryppende hane

Mange af os har prøvet at blive påvirket af stemningen på et retromarked, hvilket har resulteret i flere køb, der måske var unødvendige og uden den sunde fornuft i baghovedet. Du har lige købt det helt perfekte håndvaskarmatur, da det var som skabt for dit køkken og din personlige stil. Men lykken varer kun til du har installeret den. Din nyindkøbte vandhane er utæt.

De fleste af os oplever på et eller andet tidspunkt, at vores vandhane bliver utæt og begynder at dryppe. Lyden af dråberne, der med sekunders mellemrum rammer bunden af håndvasken, gør dig frustreret, og du bliver lettere irritabel over, at dit nye køb ikke bare fungerer med det samme. Hvad, du troede, der var en smart og lækker løsning, blev hurtigt en større og ressourcekrævende opgave. Men faktisk er reparation af en utæt eller dryppende vandhane eller en udskiftning af armaturet en opgave, som de fleste kan klare på egen hånd. Trods du er du lidt usikker på dine evner, og ikke har en uforløst VVS’er gemt i dig, forsøger du dig alligevel ad med at udskifte O-ringe og pakninger i vandhanens tud. Men det hjælper ikke. Dråberne pibler fortsat ud af vandhanen. Det kan skyldes, at det i de færreste tilfælde er selve udløbstuden, der er i stykker, med derimod kartuschen, der er hjertet i din vandhane. Vil du vide mere om det, så læs mere her.

Få autoriseret hjælp

Helt forståeligt er det, hvis projektet nu er blevet for omfattende til, at du selv kan reparere din vandhane. Men der er masser af VVS-eksperter derude, som står klar til at hjælpe dig.

Hos BilligVVS får du kvalitets VVS-produkter til billige priser. Her sidder 35 engagerede medarbejdere, der brænder for at hjælpe dig, klar med en hjælpende hånd. Du kan her få muligheden for at få vejledning til at finde den helt rette kartusche. Som regel kræver det blot, at du ved, hvordan vandhanen er udformet, i forhold til om den har ét, to eller måske slet ingen greb. Yderligere skal du kende mærket på vandhanen, altså om det er en Grohe, Børma, Vola eller noget helt tredje.  Men når nu du står med din retro vandhane, som du har købt på et marked, hvor kvitteringen ikke nødvendigvis følger med, og hvor mærket er forsvundet som resultat af slid, så tænker du sikkert: Hvad gør jeg så? Er du i tvivl, så er der en nem løsning. Tag et billede af vandhanen, og send den til en VVS’er med en kort beskrivelse af dit problem, samt hvor gammel vandhanen cirka er. Med de informationer vil en autoriseret VVS’er kunne svare dig på, hvorvidt det er kartuschen, der er årsag til utætheden.