Du kan let skabe en sjov børnefødselsdag uden det koster kassen

Du kan let skabe en sjov børnefødselsdag uden det koster kassen

SPONSORERET:

Du kan sikkert godt selv huske, hvordan det var at være barn og glæde sig helt ustyrligt til sin fødselsdag. Denne glæde og spænding føler dit barn også. Derfor er det vigtigt, at du som forælder gør dit absolut bedste for at indfri den spænding. En af de bedste måder hvorpå du kan gøre dette, er ved at arrangere en børnefødselsdag for dit barn og hans eller hendes venner. Fødselsdage er som regel dyre – særligt en omfattende børnefødselsdag – men du kan faktisk uden problemer gøre det til en billig fornøjelse uden at skrue ned for morskaben.

Kostumer er altid et hit

Er der noget, der kan sætte spark i en børnefødselsdag, er det kostumer. De fleste børn elsker at klæde sig ud, og det sætter desuden altid godt gang i legen. Derfor er det en god ide, hvis du sørger for, at der er kostumer til den børnefødselsdag, som du holder for dit barn. Det kan umiddelbart lyde som en dyr omgang med kostumer til festen, men det behøver det ikke at være.

Leder du efter billige kostumer, kan du vælge at købe dem brugt eller at lave dem selv, men du kan også vælge at købe dem hos www.billig-billy.dk. Du kan også spørge forældrene til de børn, der kommer, om de ikke har nogle kostumer, som de kan bidrage med til festen.

Lækker mad som dit barn har hjulpet med at lave

Til børnefødselsdagen skal der selvfølgelig også være mad. Dette behøver ikke at være en dyr omgang, da børn ofte hellere vil have en bolle, kage eller pizzasnegl, end de gider sidde og spise en større og dyre ret. Derfor bør du fokusere på at lave noget enkelt til fødselsdagen. Forsøg gerne at finde noget mad, som kan laves dagen inden, og som dit barn kan hjælpe med at lave. Dit barn vil elske at kunne sige, at han eller hun har været med til at bage kagen eller forme bollerne. Desuden er udsigten til at få lov til at slikke skålen ren for kagedej eller glasur altid noget, der tiltrækker børn og barnlige sjæle. Et par ekstra hænder – også selvom det er et par barnehænder – gør også altid processen både hurtigere og sjovere.

Gå aldrig ned på pynten

Ingen børnefødselsdag uden masser af pynt. Derfor er det noget, som du ikke må gå ned på. Lige såvel som alt andet ved den sjove børnefødselsdag, behøver det ikke at være dyrt. Du kan enten vælge at købe det billigt hos Billig Billy eller lignende, eller du kan vælge at lave det selv. At lave pynt er uden tvivl også noget, som dit barn rigtig gerne vil hjælpe med. Særligt hvis han eller hun godt kan lide at være kreativ. Så find saks og papir frem og få lidt kvalitetstid med dit barn.

Balloner og flag er noget, som der skal være, når det kommer til pynt, men derudover er det dig og dit barns fantasi, der sætter grænserne.