SPONSORERET:

Pift din bylejlighed op med disse 4 lette og billige tricks

Denne artikel er sponsoreret 

Lige meget om du bor på Nørrebro eller i Vores Egå, kan enhver bylejlighed piftes op med disse 4 simple og ikke mindst billige tricks. Det behøver nemlig ikke koste en bondegård at give sin lejlighed en makeover og fremme personlighed i indretningen. Hvis du også ønsker at friske dit hjem op, så læs med her

Gå på genbrugsjagt

En altid god og billige måde at pifte hjemmet op er ved at købe møbler eller nips fra genbrug der bryder med dine moderne møbler. I din lokale genbrug kan du med sikkerhed finde et flot gammelt skab et tv-møbel, eller en flot skammel, som kan udgøre et personligt og fedt knæk i din indretning. Arvestykker kan have præcis samme effekt! Gamle møbler kan ofte fremstå tunde og klodsende i et hvidt og moderne hjem, men med en klat maling, eventuelt med en frisk farve kommer møblerne til at fremstå personlige og du vil kun kunne smile når du kigger på dem. 

Mal en væg – eller to

En anden meget populær ting at gøre for at pifte hjemmet op kan være at male en væg i et rum. Det er vildt hvad en klat maling kan gøre ved et rum. Vælg med fordel en mere neutral farve der kan forblive et hit hos dig i mange år endnu. En malet væg kan skabe dybde og kontrast i rummet, samt bidrager til ro for dit øje. Gå ned i dit byggemarked og køb eventuelt nogle farveprøver med hjem, så du finder den rette farve til din lejlighed. 

Planter, masser af planter

Det er undervurderet hvad planter og blomster gør i dit hjem. Ved at bringe naturen ind i din lejlighed skaber du ikke alene en personlig og hjemlig stil, men du danner samtidig grobund for et roligt miljø. Hvis du som mange andre ikke altid er så god til at passe på dine planter kan du med fordel undersøge hvilke planter der kræver mindst eller undersøge markedet for naturtro plastisk alternativer. Et andet tip er også at plukke en lille buket blomster fra skoven og tage med ind i en lille vase. Det kan med sikkerhed for alle til at smile.

Sammensæt din personlige billedvæg 

En ting der er blevet utrolig moderne igennem de seneste år er konceptet en billedvæg. Her sammensætter du dit eget store kunstværk på en væg i din lejlighed ved at hænge flere forskellige billeder, plakater eller lignede op forskudt af hinanden. Vælg eventuelt rammer af samme farve og materiale for at skabe en rød tråd, eller gør det stik modsatte og leg med farver og materialer. Begge dele vil komme til at se super godt ud og friske din lejlighed op. 

Efter at have læst denne artikkel er du blevet meget klogere på hvordan du på en enkel og billig vis kan friske din lejlighed op og bringe retro elementer ind i dit hjem for at skabe kant, glæde og personlighed.