SPONSORERET:

Frisk din lejlighed op med disse fire lette og billige tips 

Denne artikel er sponsoreret 

Om du bor i en lejlighed i indre København eller i vores Hjørring, kan alle lejligheder have brug for at blive piftet op. Her får du fire simple og ikke mindst billige tricks til lige netop dette formål. Det behøver nemlig ikke at koste kassen at give sin lejlighed en makeover, så den fremstå personlig og moderne.
Hvis du også ønsker at friske dit hjem op, så læs med her. 

Sammensæt en personlig billedvæg 

Et koncept der for alvor hitter inden for indretning for tiden er billedvægge. Her dekoreres en væg med din egen personlige sammensætning af billeder, plakater, fotos mm., som rammes ind og hænges asymmetrisk op på din væg. Du kan enten vælge at danne en rød tråd ved at lade alle rammerne gå igen med samme farve- og materialevalg, men du kan også gøre det modsatte. Ved at lege med farver og materialer kan du ligeledes skabe et personlig og moderne billedvæg i din lejlighed. Det er kun fantasien der sætter grænser 

Genbrugsjagt er vejen frem 

Hvis din lejlighed hovedsageligt er fyldt op af sorte og hvide stilrene møbler, er det næste tip en gave til dig. Ved at gå på genbrugsjagt eller finde gamle arvestykker frem fra gemmerne, kan du for få kroner give et twist til din indretning. Gamle møbler med fine detaljer kan komme til at fremstå tunge og klodsede, men hvis du giver dem en klat farverig maling, kunne de høre hjemme i et boligmagasin. Det har nu i lang tid være moderne at bringe flere retro ting ind i sit hjem og det ser ikke ud til at det er en bølge der går over inden for den nærmeste periode, så hold dig endelig ikke tilbage.  

Tag naturen med indenfor 

Det er helt sikkert undervurderet hvilken rolle planter og blomster spiller for din indretning og den stemning du gerne vil have i dit hjem. Ikke nok med at du skaber en personlig og afslappet stemning og stil, bidrager andelen af planter til et bedre indemiljø i din lejlighed. Hvis du ligesom mange andre har svært ved at få passet dine planter, så kan du med stor fordel undersøge hvilke planter der er mere hårdføre end andre, eller sågar undersøge markedet for naturtro plastik alternativer, der kan pynte mindst lige så fint.

Kom farve på væggene

En anden billing med virkefuld måde at friske lejligheden op på er ved at finde malingen frem. Det kan gøre utrolige underværker at male en enkelt væg i et rum. Dette vil medfører en naturlige dybde og ro i rummet, samt være med til at bryde med hvidt i hvidt. Du kan med fordel købe nogle forskellige farveprøver med hjem fra dit byggemarked, så du kan finde den helt rette farve til din personlige stil. 

Når du har læst denne artikkel er du blevet klædt godt på, til at påbegynde en makeover af din lejlighed. Du har fået tips til hvordan du nemt og billigt at pifte dit hjem op og skabe personlighed og kant.