Frisk din lejlighed op med disse 4 lette og billige måder

SPONSORERET:

Det er ikke afgørende om du bor i indre København eller i Vores Ringkøbing. Disse fire billige og enkle tricks til at friske din lejlighed op kan bruges af enhver. Det behøver ikke koste en bondegård at give dig lejlighed en makeover og få den til at fremstå mere personlig og moderne.
Hvis du har brug for hjælp til at pifte dit hjem op, så læs med her

Genbrugsjagt og arvestykker 

En altid god og billig måde at pifte din lejligheds rum op på er ved at købe møbler og nips  fra genbrug. Hvis du har nogle gamle arvestykker stående i kælderen, så er det også ind med dem! Du kan med sikkerhed finde skjulte skatte som gamle detaljerede skabe, stole eller lignende. Gamle og brugte møbler kan selvfølgelig godt være slidte, mørke og tunge, men med få redigere kan du istandsætte dem. Giv eksempelvis det gamle vitrineskab en klat maling i en frisk farve, så vil det med det samme høre hjemme i et boligmagasin. På denne måde garanteres en mere personlig stil i din lejlighed 

Fyld din lejlighed med planter 

Planter er både flotte at kigge på, men har også undervurderet indvirkning på indemiljøet i din lejlighed. Ved at bringe naturen ind i dit hjem skaber du en personlig og afslappet stil og et roligt miljø. Hvis du som mange andre ikke altid er den bedste til at passe dine planter, så vælg nogle mere hårdføre nogen af slagsen. Du kan også alternativt undersøge markedet for naturtro plastisk planter og blomster. Et andet helt enkelt tip er at plukke en lille buket blomster i skoven og tage med ind i en lille vase. Det kan få et smil frem på alles læber. 

Grib en pensel og mal en væg 

Ved at give en enkelt væg i et rum en klat maling, kan du skabe en unik dybde og ro i rummet. Du kan med fordel vælge en neutral farve, som du ikke bliver træt af i mange år, men hold dig endelig ikke tilbage. Besøg dit lokale byggemarked og køb eventuelt nogle farverpøver med hjem, så du er sikker på at få valgt den farve den passer allerbedst ind i din lejlighed. 

Sammensæt og design en personlig billedvæg 

Et koncept der er yderst moderne inden for indretning for tiden er billedvægge. Du kan ved at sammensætte dine gamle billeder, fotos, plakater mm. skabe et unikt og personligt kunstværk på en væg i din lejlighed. Hæng billederne op asymmetrisk og forskudt af hinanden for at opnå et bevidst rodet look, som ser super fedt ud. Leg med rammernes farve og materialer og gør dette til en del af det samle kunstværk. 

Når du nu har læst denne artikkel er du måske blevet klogere på hvordan du let og ikke mindst billigt kan give dit hjem en makeover, ved at skrue op for farverne, retro elementer og ikke mindst planter.