Værn om dit humør i de kolde vintermåneder

Værn om dit humør i de kolde vintermåneder

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret 

Kalenderen skriver november, og det kan på flere måder mærkes, at vi opholder os mere indendørs. Du har måske allerede bemærket, at dit humør er dalet lidt i takt med, at dagene er blevet kortere og vejret koldere. Det er sværere at komme op om morgenen, og inden dagen rigtig er omme, er solen gået ned, og det er blevet mørkt udenfor. Om et kort øjeblik er vinteren over os i Danmark, og det er derfor ikke for tidligt at minde os selv og hinanden om, at vi skal passe på vores humør i den mørke tid. For at undgå tungsind i vintermånederne, får du herunder nogle simple råd til, hvordan du holder humøret oppe. 

Mere tid til dig og dine behov
Når du opholder dig mere indendørs, er du naturligt også mere tilbøjelige til at kravle ind under dynen, men det er slet ikke en dårlig ting. Tværtimod. I den mørke tid har din krop brug for mere søvn for at du kan føle dig tilstrækkeligt udhvilet i en travl hverdag. De ekstra timer, du tilbringer i soveværelset, betyder samtidig, at du får lejlighed til at fokusere mere på dit eget og din eventuelle partners seksuelle behov. Der er endelig tid til at eksperimentere, og din lyst vil med sikkerhed nå nye højder med Fetish sexlegetøj. Uanset om du er single eller sammen med en partner, er et rigt og tilfredsstillende sexliv en veldokumenteret genvej til en sund psyke. 

Find et projekt eller en hobby
Hvis du mangler noget, der kan holde dig til ilden i den mørke tid, kan det være en god idé at overveje, om du kunne tænke dig at starte en form for projekt. Projekter er gode for dig på den måde, at de styrker din kreativitet. Særligt hvis det er et af de lidt mere tidskrævende projekter, som at strikke en sweater eller at brygge din egen øl, er det givende at følge med i projektets udvikling skridt for skridt. Hvis du hellere kunne tænke dig at finde en hobby, som du enten kan dyrke på egen hånd eller sammen med andre, er vinterbadning et af de tiltag, der hitter stort for tiden. Det kan også være, at du altid har drømt om at starte i en klatreklub eller at begynde til salsa. Selv i den mørke tid findes der projekter og hobbyer for enhver smag, som dit mentale helbred vil have gavn af. Det handler bare om at kaste dig ud i det.