TV-bord og andre tiltag til at fuldende dit hjem

TV-bord og andre tiltag til at fuldende dit hjem

SPONSORERET:

Et fuldendt og perfekt sammensat hjem kræver arbejde. Det kræver god planlægning og forståelse for materialer, farver samt kvalitet. Måske er du typen, som elsker at købe nyt til hjemmet og ofte skifter stil, eller måske overvejer du købene i længere tid og ser dem som en langvarig investering. Ligegyldig hvilken type, der passer på dig, så har vi i denne artikel samlet 3 forskellige tiltag, som fuldender dit hjem.

Et bord til fjernsynet

Et flot tv-bord er med til at skabe rammen om den perfekte stue. I det fleste hjem er stuen husets hjerte. Her samles man efter en lang dag, hvor alle i familien trænger til at slappe her. Derudover fungerer stuen som et samlingspunkt, når der i weekenden skal holdes film-marathon. 

Skab derfor en flot stue med et tv-bord til at placere fjernsynet samt eventuelle film, stik og lignede – så slipper du også for at have ledninger liggende fremme. Vælg et tv-bord som både er funktionelt og flot på samme tid.

Planter, blomster og vaser

Planter i hjemmet giver flere goder, end du tror. Ved at dekorere hjemmet med duftende grønt og skønne forårsfarver skaber du liv og bedre indeklima. Du behøver heldigvis ikke at have de største grønne fingre for at fuldende dit hjem med planter. 

Der findes mange planter, som er nemme og holde, og som ikke kræver den store pleje eller tid. Vælg f.eks. mellem kaktussen, aloe vera eller fredsliljen som alle tre er planter, der er nemme at holde, og som ikke kræver den største mængde sollys.

Husk altid at købe en flot vase eller krukke til dine blomster/planter. Du går aldrig galt i byen med et par farverige vaser i keramik, som du kan stille på spisebordet eller på reolen.

Giv væggene liv

Vi overser tit væggene, når vi skal indrette vores hus. Måske har du lige hængt en knagerække og en hylde op, men mere dekoration er det ikke blevet til. For at samle huset og de forskellige rum kan du male med din yndlingsfarve. Hvis du ikke er helt klar på det store malearbejde, kan du nemt fuldende huset med et par plakater.

Vælg f.eks. retroplakater af dit yndlingsband eller din yndlingsfilm. Plakaterne kan også erstattes af en tavle eller et whiteboard, hvor dig og din familie kan holde styr på hverdagen og kommende begivenheder.