Er retro det nye sorte?

Er retro det nye sorte?

SPONSORERET:

Står du mellem valget at skulle istandsætte dit køkken til et nyt og lækkert køkken med hjælp fra en køkkenforhandler, eller om du skal gå den helt anden vej, som flere og flere eksperimentere med – nemlig at “gør-det-selv” med retro inspireret interiør og genbrugsfund. 

Det nye, stilrene og funktionelle valg – til dig med behov for funktionalitet.

Hvis man vælger at investere i et nyt og moderne køkken, som er blevet designet og fremført ved hjælp af professionel ekspertise,  går man oftest efter det simple funktionelle valg. Det kan være børnefamilier, som ønsker at der skal være plads til leg, madkrig og diverse slid og skader som hurtigt kan opstå i et køkken. Det kan også være, at man ikke er kreativ anlagt og ønsker rådgivning og ønsker hjælp til interiør, simpelt fordi man må anerkende at det ikke er ens spidskompetence. På Nettoline.dk hjælper de dig på vej, hvis du står og mangler inspiration og professionel rådgivning til dit nye køkken, bad, garderobe eller bryggers. Via de nye køkkener er du sikker på hvad du får, men det er vigtigt at have i mente at et nyt køkken kræver tidsplanlægning, et større rådighedsbeløb og ikke mindst tålmodig i massevis. 

Skal du vælge genbrugsfund og retro interiør til dit køkken?

Vi kender alle, at stå i et dilemma hvor man skal vælge mellem stilarter og hvad man i realiteten egentlig ønsker til ens bolig og indretning. Det er blevet mere og mere populært, at tage ud til genbrugsbutikker og finde sjove gamle fund, som kan pifte ens bolig op. En klar fordel ved at købe brugte ting er at det selvfølgelig bidrager positivt til miljøet, samt overproduktion af nye produkter. Dertil sagt løber man også en risici ved at købe genbrugsfund eller retro varer, da det har sine år på bagen, og hvis uheldet skulle være ude og dit yndlings retro item skulle gå i stykker – kan man højst sandsynligt ikke finde det unikke stykke igen. 

En god blanding fra begge verdener

Ej at forglemme er danskerne også blevet gode til at blande det nye med det gamle, som giver et godt spil. En blanding af retro, genbrug og nyt giver dit hjem et unikt udtryk, som ikke kan sammenlignes med andres hjem og valg af interiør. Det kan være, at du vægter funktionalitet højt i køkkenet, og har valgt at investere i et nyt køkken, men dertil har valgt at indrette med genbrugsfund, som giver personlighed og et unikt præg til hjemmet.