Skal du købe dit computerudstyr brugt?

Skal du købe dit computerudstyr brugt?

SPONSORERET:

I dag er det meget populært at købe mange forskellige former for tilbehør til sin computer. For selvom de moderne computere kan alverdens smarte ting, så er det ofte udstyret, som virkeligt tager oplevelsen til nye højder.

Til gengæld kan dette udstyr ofte ende med at være utroligt dyrt, når du køber det nyt. Derfor er det faktisk ikke helt uden grund, at det kan betale sig at købe det brugt. Udstyret falder nemlig relativt meget i pris, når det er blevet brugt. Derudover er der bare mange mennesker, som køber dette tilbehør, og derfor er markedet stort – uanset hvor i landet du bor.

Læs videre og lær, hvad du kan vælge brugt.

Tastatur og mus – hvad skal du holde øje med?

Tastatur og mus går ofte hånd i hånd, når det kommer til computerudstyr. Og de betyder da også noget. Når du surfer nettet, skriver opgaver og ordner alverdens personlige sager, så sidder hånden bare bedre på en ordentlig mus.

Når du vælger en brugt model af et tastatur eller en mus, så er det altid en god idé at bede om en demonstration, gerne i rummet, hvis du kan være det. Derudover bør du selvfølgelig holde øje med, at der ikke mangler nogen former for knapper – det kan nemlig være ubehageligt at, for eksempel, skrive på et tastatur, hvor nogle bogstaver ikke rammes så let.

Derudover bør du altid inspicere ledningen. Se den intakt ud eller ligner det, at en mus er kommet lidt for tæt på? Hvis du holder øje med disse ting, så er der mange penge at spare!

Få god lyd til endnu bedre penge

Lyd er vigtigt, hvad end du ser film, hører dine yndlingsalbums eller spiller et godt computerspil. Og hvor får du det bedste gamer headset til prisen? Det gør du ofte på det brugte marked!

Her skal du holde øje med, at puderne til ørerne ikke er beskadigede. Hvad end headsettet skal bruges til film eller spil, så skal det være behageligt, og ødelagte puder kan betydeligt nedsætte komforten.

Igen bør du undersøge ledningen, for hvis den er beskadiget, så kan det betyde, at lyden nogle gange vil komme og gå – så lyder nogle af de fedeste sange lige pludseligt ikke så godt længere!

Køb sleeves og tasker brugt

Sleeves og tasker til bærbare computere er ofte fantastisk tilbehør. De holder støvet ude og kan lade din computer være sikker. Hvordan vælger du, når det skal være brugt?

Kig først og fremmest efter tydelige huller, som kan lade støv ophobe sig inde ved computeren. Du bør også kigge efter, om lynlåsene kan køre frem og tilbage flydende, og at de ikke kommer til at sidde fast i noget.

Specifikt til tasker skal du gerne kigge på remmene, og de skal være i god stand, gerne uden huller og trævler. Hvis disse er beskadigede kan du ende med at have computeren på ryggen, og så tabe tasken – og så kan skaden være sket!

Med disse råd vil det være let for dig at kigge efter computerudstyret brugt!