Optimér din have med disse 3 ting

Optimér din have med disse 3 ting

SPONSORERET:

Det kan godt være, at kalenderen stadig siger vinter og kulde, men foråret står altså lige for døren, og før vi ser os om, så er der pludselig sol, lyse nætter og lune aftener på dagsordenen. Derfor er det værd at begynde at tænke på, om din have er klar til at blive brugt hyppigt igen om ikke så længe. Hvis du synes, at din have trænger til en kærlig hånd, så kan du med fordel læse videre her i artiklen. Vi har nemlig samlet tre ting, du nemt kan implementere i din have, så den er opgraderet, fornyet og klar til endnu en dejlig sommer.

Trampolin

Hvis du har børn, så vil en trampolin være den helt rette metode til at optimere haven på. En trampolin er sjov for både store og små, og det er en hyggelig aktivitet at lave sammen om sommeren. En trampolin kan samtidig også bruges som et snedigt kneb til at lokke børnene ud i den friske luft fremfor at sidde foran computeren eller fjernsynet. Det smarte ved en trampolin er nemlig, at børnene bevæger sig og er aktive samtidig med, at de har det sjovt. Hvis du synes, at trampoliner fylder meget i haven, kan du overveje at anskaffe dig en nedgravet trampolin, så den er en anelse mindre iøjnefaldende.

Bålplads

Der findes næsten ikke noget hyggeligere end at sidde rundt om et knitrende bål i skumringstimen på en lun sommeraften. Derfor er det oplagt at anlægge en bålplads i haven til den kommende sæson. Når du anlægger en bålplads, er det vigtigt, at du tænker over beliggenheden, da den gerne skal placeres minimum 10 meter fra huset. Derefter skal du egentlig bare i gang med spaden og grave ud til din nye bålplads. Det vil med garanti blive havens nye samlingssted de næste mange år, hvor I kan hygge jer med at riste skumfiduser og snobrød over bålet.

Fuglebad

Hvis du gerne vil have tilføjet lidt liv til din have, kan det være en god idé at sætte et fuglebad op. Et fuglebad tiltrækker helt naturligt en masse små og livlige fugle til haven, som vil sidde på fuglebadets kant og kvidre. Det vil tilføre en idyllisk og næsten helt eventyrlig stemning i haven. Fuglebade kan endda fås i utrolig mange smukke varianter. Der findes både stående og hængende fuglebade, fuglebade i små og store størrelser samt fuglebade i materialer lige fra granit til sten til keramik. Du vil altså med sikkerhed kunne finde et, der passer ind i lige netop din have.