Køb det rigtige udstyr til din hund

Køb det rigtige udstyr til din hund

SPONSORERET:

Når du skal have hund, er der meget, der skal købes, inden hunden indtager hjemmet. Det kan dog være svært at vide, hvad der egentlig er nødvendigt at købe, for man vil selvfølgelig give det bedste til sin hund. Meget af det du skal købe til hunden, kan vente til hunden er flyttet ind, og du har lært den at kende. Der er dog nogle ting, du bør købe allerede inden.

Vælg de god hundeskåle

Det vigtigste er, at din hund får mad og drikke, og derfor skal der også være noget at spise og drikke af. Hundeskåle har altså en meget vigtig funktion, og derfor bør du som noget af det første købe hundeskåle, men ikke alle hundeskåle passer til alle hunde. Har du en hund, der er meget ivrig efter at spise, kan du overveje at købe en foderlabyrint. Det kan også være, du har en hund med lange ører, og så er det en god idé at købe hundeskål, som ørerne ikke kan falde ned i. Når du skal vælge hundeskåle, kan du med fordel også vælge en, der er nem at rengøre. 

Vælg det rigtige foder 

Inden du får din hund hjem, er det også vigtigt, at du på forhånd har købt hundefoder, fordi din hund formentlig skal have mad samme dag, som du henter den. Hundefoder er afgørende for din hunds trivsel og sundhed. Det er afgørende, om din hund er hvalp, voksen eller senior, og om den er meget eller lidt aktiv. Derfor skal du købe foder, der passer til din hunds alder og aktivitetsniveau, så din hund får den rigtige kostsammensætning. Det kan altså være en god idé, at du bruger tid på at undersøge markedet og de mange forskellige produkter, før du køber foder til din hund. 

Andre vigtige ting

Der er også andre ting, du bør anskaffe dig. Halsbånd og snor er en god idé at købe inden, fordi du nok allerede får brug for det, når du henter hunden, eller når I kommer hjem. Til din hunds halsbånd kan du med fordel få lavet et hundetegn, hvor dit telefonnummer og din adresse er indgraveret. På den måde kan andre kontakte dig, hvis din hund skulle løbe væk. En hundekurv bør du også købe, inden hunden kommer hjem, så den allerede fra start af kan vænne sig til sit nye hvilested. Derudover er det en god idé, at du har købt lidt legetøj, godbidder og tyggeting, som hunden kan aktiveres med.