Inspiration til boligindretning i 2022

Inspiration til boligindretning i 2022

SPONSORERET:

Vi er for alvor trådt ind i 2022, og det betyder, at der er nye boligtrends, der gør sit indtog i de danske hjem. Der er masse fede boligtendenser i 2022, der giver dig spændende muligheder for at forny dit hjem, uanset om du ønsker at lave store forandringer i hele hjemmet eller bare ønsker mindre justeringer. Det er det perfekte tidspunkt at få inkorporeret nogle af de store boligtrends i din boligindretning, fordi det er nu, at årets store tendenser for alvor træder frem. Du kan f.eks. gå til oversigten her for at se nogle gode bud på trendy, grønne sofaer. I denne artikel kan du få inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med de største boligtrends fra 2022.

Indret med grøn i alle nuancer

I 2021 var det særligt de jordnære og afdæmpede farver, der fandt vej ind i de danske hjem. Det var særligt den naturalistiske lysebrune farve og den støvede blå, der hittede stort i 2021. Selvom de jordnære farver stadigvæk er populære i 2022, er det tydeligt, at de mere prangende farver er ved at vende tilbage til danskernes hjem. Den grønne farve i alle slags nuancer er populær for tiden, og det ser ud til at vokse yderligere i 2022. Hvis du gerne vil have den moderne grønne farve ind i din stue, kan du gøre det ved at købe en grøn sofa. Du kan finde en uanset, om du er til en moderne 2-personers sofa eller en chaiselong sofa, hvor du kan flyde ud efter en travl dag.

Et bæredygtigt og funktionelt hjem

Under pandemien fik hjemmekontoret en central plads i mange menneskers hjem, fordi man pludselig skulle arbejde hjemmefra i en grad, som ikke er set tidligere. Møbler og ting, der har flere funktioner, er blevet meget populære, og det hænger sammen med den stigende interesse i bæredygtighed. Den bæredygtige bolig handler i høj grad om, hvordan man indretter sit hjem, så det kan udnyttes på en bedre og mere effektiv måde end førhen. Et møbel skal gerne have flere funktioner eller i det mindste mulighed for at blive omdannet.

Skinnende metal

Det skinnende metal, der var meget populært i 90’erne og i starten af 00’erne, er ved at blive populært igen. Det er særligt i form af tilbehør og pyntegenstande, at det skinnende metal gør sit indtog. Du kan eksempelvis købe en lampe eller en vase, der kan skabe en kontrast til de mere varme og jordnære farver, der stadig præger rigtig mange hjem.