Gør haven til et sjovt sted for dine børn

Gør haven til et sjovt sted for dine børn

SPONSORERET:

Det kan være, at dig og din samlever skal til at flytte i hus. Måske er I lige flyttet, og måske skal I også snart til at have børn. Uanset hvad betyder det, at I skal tage stilling til, hvordan haven skal laves, og hvad der skal være i den. Nedenfor finder du nogle ting, som er ‘must haves’ i en have, hvis I har børn, og de skal bruge noget tid udenfor.

En trampolin

Nummer et på listen er selvfølgelig en trampolin til nedgravning. Den skal være til nedgravning, fordi det er langt det sikreste for børnene, hvis den er gravet ned. Derudover en trampolin bare et fantastisk redskab til leg. Den kan bruges til mange forskellige lege, og den giver garanti for, at børnene vil brugere massere af timer udenfor – især om sommeren. Hvis I stadig er lidt usikre på sikkerheden, selvom den er gravet ned, skal I huske, at der er muligt at købe et net, så man ikke kan falde ud over. En trampolin er også et super redskab til at træne børnenes motorik, hvilket kan være rigtig givende i resten af deres liv, og hvis de skal dyrke sport af en eller anden art.

En gynge

I må ikke undervurdere, hvor meget en gynge kan gøre for et barn. Det giver følelsen af, at man kan flyve, og det er super sjovt. Gynger kan både være til de helt små, men også når børnene er blevet lidt ældre. Derfor kan I lige så godt købe et holdbart stativ, som holder i flere år.

Et mål

Det er ret simpelt, men det er en god ide at have et boldmål. Uanset om det er en dreng eller en pige, så kan det være sjovt enten at spille håndbold eller fodbold. Et mål giver også mulighed for træning, hvis jeres børn går meget op i deres sport. Det skal naturligvis være noget, de vælger selv, men det kan i hvert fald give anledning til hjemmetræning.

Det gode, gamle legehus

Et legehus giver barnet anledning til at bruge mange timer udenfor. Det kan give barnet en følelse af frihed og give ophav til mange forskellige lege, både alene og når der er venner på besøg. Barnet kan også invitere jer på en kop te eller kaffe eller hjemmebagt sandkage i legehuset. 

Der er ingen tvivl om, at jeres børn vil sætte pris på, hvis I har disse ting med i overvejelserne – især ikke hvis overvejelserne bliver eksekveret.