Få ekstra penge til sjov i hverdagen

Få ekstra penge til sjov i hverdagen

SPONSORERET:

Synes du også hurtigt at kontoen løber tør for penge efter lønningsdag? Det er ikke altid let at holde styr på udgifterne, og har du ikke et overblik over hvad du bruger dine penge på, kan du hurtigt komme til at bruge dem på alle mulige ting, som egentlig ikke er nødvendige. Har du lyst til at spare penge hver måned og få råd til lidt ekstra sjov eller at kunne smide lidt ekstra på opsparingen, så læs med her, og få nogle gode tips til, hvordan du nemt kan spare penge i hverdagen. 

Tjek dine abonnementer igennem 

Har du styr på om du har det mobilabonnement med den bedste pris i forhold til det indhold du har brug for? Det kan være en rigtig god idé at tjekke dit abonnement for at sikre, at du har det bedste mobilabonnement til dit behov, så du ikke betaler for indhold du alligevel ikke bruger. Husk også at tjekke konkurrerende udbyderes priser, da du måske kan få et billigere abonnement end det du har. Tjek også dine forsikringer og eventuelt dit elselskab, for at se om det kan gøres billigere andre steder. Det kan hurtigt løbe op i mange penge i løbet af et helt år, som du i stedet vil kunne bruge på noget langt sjovere. 

Lav en madplan 

Uden en madplan kan du hurtigt ende nede i supermarkedet mange gange i løbet af en uge. Ofte ender du måske også med at smide mad ud, som du ikke får spist, fordi du glemte du havde det, da du var nede for at købe ind. Det er derfor en rigtig god idé at lave en madplan til hver uge, og forsøge at nøjes med at købe ind en gang om ugen. På den måde er du sikker på at du ikke køber for mange varer ind, og du mindsker også mængden af impulskøb som du laver, hver gang du er nede og købe ind. Så sparer du altså hurtigt mange penge i løbet af en uge, og så skal du også tænke mindre på indkøb og madplanlægning i løbet af ugen. 

Sælg det du ikke bruger

En rigtig god måde hvorpå du kan få lidt flere penge til sjov eller opsparingen, er ved at sælge de ting du ikke bruger. Det kan både være tøj og møbler, så det er bare med at komme i gang. Der findes både hjemmesider og apps hvor du kan sælge dine ting, og her kan du også købe fra andre. På den måde kan du både tjene penge til dig selv, men du kan også købe tøj og møbler billigere end hvis du skulle købe fra ny.