3 tips til hvordan du finder de bedste tilbud på møbler til Black Friday

3 tips til hvordan du finder de bedste tilbud på møbler til Black Friday

SPONSORERET:

Dette er sponsoreret indhold

Black Friday er den helt perfekte dag at købe nye møbler til dit hjem, hvis du gerne vil spare penge. Men hvad er Black Friday? Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition, men de seneste par år har vi her i Danmark adopteret den. I Amerika gør det noget mere vildt for sig end her i Danmark, men alligevel er det stadig en dag fyldt med meget kaos herhjemme. Hvis du gerne vil undgå for meget kaos, kan du læse med i denne artikel. Her finder du en række tips til, hvordan du får den mest gnidningsfrie Black Friday.

Find tilbuddene på forhånd og lav en liste

Det bedste du kan gøre, er at sørge for at kigge diverse tilbudsaviser og kataloger igennem for tilbud. Her finder du helt sikkert nogle møbler og andre ting, som du kan bruge i din indretning. Når du har fundet diverse tilbud, skal du sørge for at skrive dem ned. For at finde frem til de allerbedste tilbud, er der dog en ting, som du bør gøre, inden du skriver dem ned, hvilket er at lede efter bedre tilbud, end dem du allerede har fundet. I nogle tilfælde vil du nemlig være så heldig at finde billigere tilbud, der sørger for, at du kan spare yderligere penge på det pågældende produkt. Du kan blandt andet finde en lang række gode tilbud i kataloget for Black Friday 2019, hvor en lang række virksomheder, giver dig mulighed for at spare penge.

Når du skriver dine tilbud ned, skal du ikke bare skrive selve tilbuddet ned, men også hvilken butik det kan købes i. Ved at gøre dette ender du med at spare betydelige mængder tid og får en mere gnidningsfri dag. Du skal nemlig ikke løbe forvirret rundt blandt de mange butikker, fordi du ikke kan huske, hvilken butik, der havde det bedste tilbud.

Det er en god ide at skrive listen, så tingene kommer i den rækkefølge, som er mest oplagt i forbindelse med butikkernes placering. Så ender du ikke med at skulle gå frem og tilbage. Husk endelig at krydse af undervejs, så du ved, hvor langt du er kommet.

Vælg det helt rigtige tidspunkt på dagen

Selvom Black Friday forbindes med mange mennesker, er der ikke lige mange mennesker hele dagen. Hvis du gerne vil undgå lange køer, og folk der løber forvirret rundt, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige tidspunkt på dagen for dine indkøb. 

Du skal ikke tage ned i butikkerne midt på dagen i tidsrummet 15-17, eftersom det er her, at de fleste mennesker får fri. Det bedste du kan gøre er at vente til sent om aftenen, fordi mange er taget hjem her, eller sørge for at stå tidligt op, og besøge butikkerne så tidligt på dagen som muligt, eftersom de fleste er på arbejde på dette tidspunkt. Vil du være fri for den værste del af stressen, er det derfor med at ramme nogle af disse tidspunkter og gå en stor bue uden om myldretiden.