Sådan får råd til retro møbler i dit hjem

Sådan får råd til retro møbler i dit hjem

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

At indrette sit hjem helt retro kan være en dyr omgang. Det kan være ret så dyrt, hvis du vil investere i retro design møbler, som er i fin stand, og som er den ægte vare. Dog er der mange måder, hvorpå du kan få et retro hjem, uden at det koster en hel masse, og hvis du nu alligevel er villig til at spendere en hel masse penge, så kommer vi også med et par tips til, hvordan du faktisk får råd til dette. Dit hjem skal have en helt speciel stil, som udtrykker dig og din personlighed. Måske er det retro look lige dig. Hvis det er tilfældet, så læs endelig med her og bliv inspireret.

Spar hvor der kan spares

Hvis du står og mangler penge til retro indretning, så er der mange ting, som du kan gøre for at spare lidt penge sammen. Måske har du en ret så dyr vane med at shoppe på nettet, som hurtigt bliver en dyr post for dig. Prøv at skære lidt ned på dette. En god idé kunne være at lægge et budget for dig selv hver måned. Så har du bedre overblik over, hvor mange penge du må bruge, og hvor mange penge du egentlig bruger på månedlig basis. Måske er du ryger, hvilket ikke blot er dyrt men også enormt usundt. Det kunne være det en gang for alle var på tide at kvitte smøgerne helt og gøre noget godt for dig selv. Hvis du alligevel står og mangler penge, kunne du tjekke Clarafinans ud hvor du kan låne penge og få dem med det samme.

Vælg enkelte ting ud 

For at få en retro stil i hjemmet, behøver du jo ikke at skifte alle møbler ud med retro møbler. Du kan sagtens nøjes med et par enkelte, flotte møbler, som bare skriger retro. Det kunne for eksempel være en stol i en flot pangfarve, eller antik bord af træ. Du kunne også gøre lidt ekstra ud af dine vægge og give dem en kærlig hånd med flotte, retro kakler eller et smukt mønster med orange eller brune nuancer. Vær gerne lidt modig her og giv den gas. Det kunne også være din væg skulle have en lækker omgang tapet i en frisk farve. Det behøver selvfølgelig ikke være alle rum eller alle vægge for den sags skyld, som skal have et retro look. En væg eller to i en frisk farve vil helt sikkert gøre underværker. 

Tag på loppemarked

Det behøver ikke at være super dyrt at købe retro møbler og ting til hjemmet. På forskellige loppemarkeder kan du hurtigt gøre et kup og finde de smukkeste ting til billige penge. Dog skal man betale lidt ekstra, hvis man vil have alle sine favoritter i hjemmet. Det er en god idé at have lidt tålmodighed, når tager på loppemarked. Nogle gange skal man gå og lede lidt længe, før man faktisk finder noget, der både er billigt og er ens smag. Det kan være en fordel at komme lige, når loppemarkedet åbner. Så er alle tingene der stadig, og der er typisk ikke så mange mennesker.