Sådan indretter du børneværelset med retro

Sådan indretter du børneværelset med retro

SPONSORERET:

Retro er blevet så moderne og mange er begyndt at gå på jagt på loppemarkeder og i genbrugsbutikker efter retro møbler og andre genstande, som de kan indrette deres hjem med. Man kan også finde rigtig meget retro på nettet og på diverse apps, som giver dig et hurtigt og nemt overblik over retro i dit nærområde. Løbehjul, racerbiler og meget mere er typisk at finde på det klassiske børneværelse, og her kan du præge det moderne børneværelse med nogle unikke ting indenfor retro. Måske du selv kan huske tilbage på hvad du legede med som barn, som du kan bruge som inspiration til hvordan du kan indrette børneværelset med retro. Ellers kan du læse med her, hvor du får tre ideer til hvad du kan købe af retro til børneværelset.

Vidunderligt ældre trælegetøj

Trælegetøj var meget moderne for år tilbage, og som tit er at finde på diverse retro sider. Trælegetøj er robust og kan holde i mange år. Dette er helt sikkert noget dit barn vil elske at have på sit børneværelse. Dermed kan det også blive helt nostalgisk for dig som forældre, at kunne lege sammen med dit barn med det legetøj du selv legede med dengang du var barn.

Retro gåbil

Retro gåbilen kan man få i alle mulige friske farver, som er fremstillet i et lækkert design. Det er et stykke legetøj, som kan gives videre fra generation til generation, da det kan holde i mange år. Køretøjet kan både bruges indenfor på værelset eller bruges til udendørs brug, hvor det kan være en god ide at børnene har skaterhjelme på. Dette er et stykke retro legetøj, som dit barn vil få stor glæde af og have mange sjove stunder på.

Retro møbler

Der findes også rigtig mange retro børnemøbler, som du kan bruge i indretningen af børneværelset. Her kan du finde gamle træ børnemøbler, i forskellige farver, som du selv kender fra din barndom. Med gamle træmøbler kan man enten vælge at beholde det rustikke udseende eller pifte dem op med en klat maling eller pudse dem, så de bliver fine. Der findes også gamle børnesenge, som man kan trække ind og ud i størrelsen alt efter hvor meget barnet vokser. Disse retro senge er meget praktiske og kan dermed bruges i mange år inden den skal skiftes ud til noget større. På den måde kan man pifte det moderne værelse op med noget retro.