Sådan holder du den perfekte havefest til sommer

SPONSORERET:

Nu er corona endelig ved at være væk. Det betyder også, at du kan få holdt den store fest, du har tænkt på længe. Den er måske blevet udsat af flere omgang, men nu skal det snart være tid. Derfor skal der inviteres til den helt store omgang til sommer. En havefest er sådan en god gammeldags privatfest, hvor folk hygger, danser, griner og bare har det godt – sådan én, hvor folk ikke gider hjem, hvilket er perfekt, fordi der bare er så god stemning, at du heller ikke ønsker, at festen slutter. 

Et lille telt

Det er en super god idé at tage fat i en teltudlejning, så du kan have et telt til festen. Alt efter hvor stor haven, hvor festen skal holdes, er, kan du naturligvis tilpasse størrelsen af teltet. Det gode ved et telt er bare, at det giver den der rigtige sommerstemning og fællesskabsfølelse. Man kan også pynte teltet flot op med lyskæder og levende lys til, når det bliver mørkt. Det giver både et hyggeligt lys, stemning og varme, til når det om aftenen naturligt bliver lidt mere køligt. Når det bliver køligt er det også godt at have et telt, så folk kan være derinde, når det bliver nødvendigt. 

En god højttaler

Til en god fest hører der dans til – det gør folk ikke, hvis der ikke er en ordentlig højttaler. Sørg derfor for at du har en, som kan spille haven og teltet op. Derudover skal der naturligvis også være en god playliste, som får folk ud på dansegulvet. Det skal være kombinationen af begge, som skal være med til at give en god fest.

Fadølsanlæg og drinks

Til en hver god privatfest er der også et fadølsanlæg. Der findes ikke noget meget bedre end en kold fadøl på en varm sommerdag. Gæsterne vil derudover sikkert synes, at det er meget cool, hvis der er et anlæg.

Du skal dog huske på, at det ikke er alle, som er til øl. Derfor kan du også lave nogle lækre sommerlige drinks. Det er også et frisk pust, hvis man har drukket øl i løbet af hele aftenen.

Med denne lille guide har du de ting, du skal huske, hvis du har tænkt dig at holde en havefest til sommer. Listen er ikke fyldestgørende, men det er noget af det essentielle, hvis du har tænkt dig at holde årets fest og fejre, at livet så småt kommer tilbage.