Sådan blander du en ny og gammel indretning

Sådan blander du en ny og gammel indretning

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Indretningen af dit hjem er en personlig ting. Den skal gerne matche din personlighed og din stil. Måske ønsker du noget helt nyt og hvid med rene linjer, eller måske vil du hellere have en retroinspireret stil med en masse loppefund. 

Som så meget andet her i verden, er det dog ikke nødvendigvis et spørgsmål om enten/eller, men til gengæld både og. Du kan nemlig nemt kombinere de to stile og dermed skabe et hjem præcis, som du vil have det. I denne artikel kan du læse tips til, hvordan du kan gøre dette.

Retro fra ny

Når du tænker over en retroinspireret indretning, tænker du formentlig på genbrug som det første. Da det imidlertid er blevet populært at indrette sit hjem i denne stil, er det dog også muligt at købe nyt og samtidig bevare den nostalgiske følelse, som retrostilen giver. Det kan du blandt andet gøre med møbler fra woud.

Wouds produkter har nemlig en stil, der kan sende tankerne tilbage til de gode gamle dage, men som samtidig passer ind i en moderne indretning. Dette gælder både i forhold til deres møbler og andre indretningsgenstande som for eksempel deres knager.

Sæt arvede møbler i stand

Det er også en mulighed at bruge gamle møbler, som du allerede har stående for eksempel på grund af arv, på en helt ny måde. Måske har du en gammel skænk stående, som du ikke nænner at smide ud, men som samtidig virker malplaceret i din indretning. I så fald kan det være en god idé at sætte den i stand.

Her kan du blandt andet give dig i kast med at male den eller på anden måde give den et nyt udtryk. På den måde kan du få en helt ny skænk, der dog stadig har noget sjæl.

Leg med kontrasterne

Til sidst kan du også vælge at blande de to indretningsstile ved at benytte dig af den kontrast, som de hver især er til hinanden. Det vil sige, at du for eksempel kan vælge at bruge en gammel lænestol, som du pynter med nye pyntepuder. Det giver en stor effekt, da mange normalt ikke forbinder disse to ting med hinanden.

Dette er en raffineret måde at lege med indretningen på, og her er rådet, at du bare skal prøve dig frem. Kun sådan får du det bedste resultat.