Lån penge online og giv husets indretning nyt liv

Lån penge online og giv husets indretning nyt liv

SPONSORERET:

Som boligejer kender du helt sikkert til. Det er svært at gå og dagdrømme over de mange forbedringsmuligheder, som du kunne foretage dig i din bolig, hvis penge ikke var noget problem.

 

Måske et nyt badeværelse. Måske et nyt køkken. Måske en ny sofa, eftersom den gamle er begyndt at blive slidt. Eller måske skal junior have det børneværelse, som har været drømmen i flere år. Men under alle omstændigheder er det en omkostningsfuld affære, og det er også selvom, at du vælger at bygge det selv: Der er stadig indkøb af materialer og værktøj, som koster penge. Og hvis du ikke har økonomien og likviditeten til at foretage købene nu, kan du overveje at påtage dig et lån. På den måde kan du splitte betalingen op i nogle afdrag over måneder, og det kan derfor give dig lidt økonomisk støtte i en presset situation.

 

Du kan godt låne små beløb

At det kun er muligt at låne til større investeringer er en fejlagtig antagelse. Med de mange lånemuligheder og online services, som i dag præger markedet, er det muligt at låne småpenge – lån 8000 for eksempel. Og det er en god idé ikke at låne mere, end du virkelig har brug for. Fordi du skal huske, at du skal betale renter mv. af hele beløbet, hvorfor prisen typisk vil stige, hvis du optager et større lån.

 

Ydermere kan det være en stor pille at sluge, hvis du skal til at optage et kæmpe lån. Med lidt kreativitet og tilbudsjagt kan du finde de materialer, du skal bruge til din bolig, for billige penge og derved komme langt for under 10.000 kroner.

 

Ved at lånet er af mindre størrelse kan du også få det afdraget hurtigere, og du slipper derfor på, at der skal løbe renter på i flere år: Det sikrer dig også et billigere lån, og du kommer hurtigere fri af aftalen og kan derved sløjfe lånet.

 

Lån til møbler

Det behøver naturligvis ikke kun være renoveringer, du kan låne penge til. Det kan også være, hvis din gamle sofa eller seng er gået i stykker – eller hvis du har set den sofa, du altid har drømt om, på et super godt tilbud.

 

Som du er bekendt med, er der mange møbler, som temmelig dyre: Det kan fx være spiseborde, sofaer eller senge. Og med et lån kan du sprede betalingerne ud over en længere periode, så du undgår et ordentlig hug i din likviditet jf. erhvervelsen af møblerne.

 

Find det bedste og billigste lån online

Inden du optager lånet, kan du med fordel undersøge markedet grundigt. Du kender sikkert til den følelse, at du har købt en vare og et par dage efter ser den til en lavere pris i en anden butik – sikke en skam. Det samme kan naturligvis ske ved lån, og ved at undersøge markedet inden kan du sikre dig, at du vælger det billigste og bedste lån til dig.

 

Du finder en række forskellige online sammenligningstjenester, som hurtigt og overskueligt giver dig et overblik over priserne og betingelserne for de forskellige lån. Og når du skal vælge det billigste lån, er der kun ét tal, som du skal være opmærksom på: ÅOP. Det er en forkortelse for årlige omkostninger i procent, og det er det mest retvisende tal at bruge til at sammenligne priser. Heri er nemlig både gebyrer, renter og andre omkostninger forbundet med lånet medregnet.

 

At finde ÅOP-tallet er altid muligt på alle de tilbud, du finder. Faktisk er det sådan, at det er lovpligtigt for en lånevirksomhed at angive ÅOP på ethvert lånetilbud, og det hjælper dig med at vælge det billigste lån.

 

Men det er ikke kun prisen, du skal overveje; betingelserne kan også være afgørende. Og her er en række forskellige ting, som kan være forventet: Fx en minimumsalder på 23 år eller en beløbsgrænse på 20.000 kroner. Med uendelig mange lånevirksomheder på markedet burde det alligevel muligt at finde et lån, som har betingelser, du kan leve op til. Dog kan det være, at det lån, der egentlig er billigst, ikke er muligt for dig at optage – og er der ikke noget at gøre noget ved.