Kontinentalsenge – hvad er det egentlig, og hvorfor er de så populære?

Kontinentalsenge – hvad er det egentlig, og hvorfor er de så populære?

SPONSORERET:

Kontinentalsenge er en type seng, der er mere populær end nogensinde før. De fleste forbinder en kontinentalseng med at sove på en stor og blød topmadras. Kontinentalsenge har dog ofte en fast bundmadras, hvilket giver den bedste støtte til ryggen. Du kan finde kontinentalsenge i mange forskellige designs,  prisklasser og størrelser, for eksempel kan du få kontinentalsenge i størrelse 180×200. Mange vælger at investere i en kontinentalseng, da de er meget behagelige at sove i. Derudover holder de ofte længere end almindelige senge, og så giver de også et flot udtryk til soveværelset.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Kontinentalsenge kan være store. De er ofte op til to meter i bredden, og standard er kontinentalsenge i størrelse 180×200. Men selv om en stor seng kan være behagelig, skal man ikke vælge den største mulige seng. Man skal have plads til at bevæge sig rundt i sengen, og det kan være svært at gøre dette i en meget stor seng. En af de store fordele ved kontinentalsengen er dens fleksibilitet. Kontinentalsengen kan nemlig tilpasses ethvert soveværelse, uanset størrelsen. Den fås i mange forskellige størrelser, lige fra en enkeltmandsseng til en kontinentalseng med plads til to personer, som også kan rummes af kontinentalsenge i størrelse 180×200. 
 

De bedste kontinentalsenge på markedet

Kontinentalsengen er en af de mest populære senge på markedet, og det er ikke uden grund. Kontinentalsengen har en unik konstruktion, der gør den meget behagelig at ligge i. Denne type seng er også kendt som boxmadras, fordi den består af en box, der indeholder fjedre eller andet materiale, der giver sengen støtte. Kontinentalsengen er ofte højere end almindelige senge, og dette giver dig mulighed for at have mere plads til at bevæge dig rundt i sengen. Derudover har kontinentalsengene ofte en lavere vægt end almindelige senge, hvilket gør dem nemmere at flytte rundt på. Kontinentalsenge findes i mange forskellige størrelser og former, så du kan altid finde den perfekte seng til dit hjem.

Er der nogen særlige funktioner, som du ønsker på din kontinentalseng?

Kontinentalsengens store pluspunkt er dens komfort. Kontinentalsengens faste overflade giver dig den bedste støtte til ryggen, og derfor er den ideel for dig, der har ondt i ryggen eller leddene. Desuden er kontinentalsengens design også et af dens absolutte pluspunkter. Kontinentalsenge findes i mange forskellige designs lige fra de helt simple og elegante senge til de mere moderne og futuristiske senge med masser af farver og former. Uanset hvilket design du vælger, så kan du være sikker på at finde en kvalitets kontinentalseng, der vil give dig mange års god søvn.

Kontinentalsengene er særligt populære på det danske marked, og det er ikke uden grund. De byder nemlig på en række fordele, som du måske ikke har overvejet.