Idéer til den første date

Idéer til den første date

SPONSORERET:

Når man skal ud på første date er det ikke helt ligegyldigt hvor man mødes. Det sted du vælger skal selvfølgelig passe både dig og din dates personligheder og interesser, men skal også være spændende og mindeværdigt. Det ender næsten altid med en café eller bar, men der er faktisk mange andre gode muligheder til første date. Du kan helt uden besvær skræddersy daten så den er mere sjov, romantisk eller aktiv end den gode gamle kaffedate. Så hvis du nysgerrig og gerne vil planlægge den helt perfekte date, så følg med her og få tips til hvor I kan tage jeres første date. 

Den helt romantiske første date

Hvis du rigtig gerne vil imponere, skal du også være kreativ. En romantisk date kan være mange ting, men et godt udgangspunkt er at finde den helt rigtige lokation. En tur til en eksklusiv restaurant eller måske endda en tur på spaophold er helt oplagt. Hvis du er nysgerrig, så læs mere om den romantiske date lige her! Skru op for charmen og lækkerierne, ved at invitere på picnic blandt smukke træer ved Det Kongelige Biblioteks have på Slotsholmen eller tag i Dyrehaven og giv gulerødder til de mange dådyr. Det er altid hyggelig med en lille gåtur når man er på date, så det er naturligvis oplagt at mødes nær grønne arealer på første date!

Date på neutral og sikker grund 

Det kan være rigtig grænseoverskridende at skulle på date. Hvis du vælger et sted der i forvejen summer af liv og glade dage, kan du i hvert fald undgå den usikre og akavede smalltalk, som en date oftest starter ud med. Du kan eksempelvis invitere din date med i zoologisk have eller på et fodboldstadion, hvor der er mange mennesker. Det skaber også et naturligt samtaleemne når du vælger et mødested hvor der med garanti foregår noget. I kan også tage på museum eller loppemarked hvor der er rig mulighed for at betragte smukke genstande og tale sammen om jeres oplevelse. 

Den sjove og underholdende date 

Hvis du er den spontane og sjove type, kan en date i zoologisk have virke lidt kedelig. Hvis du gerne vil opleve noget med din date, bør du overveje en underholdende date. I kan gå en tur i biografen og se en sjov komedie, som med garanti lægger op til samtaler efterfølgende. Hvis der er stemning for det, kan du også invitere din date på stand up show eller comedy på den nærmeste bar, hvor der er rigelig med tid til at snakke før, efter og mellem de forskellige optrædener. Det lyder som en anderledes date, men det giver også en oplevelse for livet, som I kan snakke om til hver en tid efterfølgende.