En ud-af-huset treretters nytårsmenu til den kvalitetsbevidste

En ud-af-huset treretters nytårsmenu til den kvalitetsbevidste

SPONSORERET:

Det er årets sidste dag. Du må selvfølgelig gerne forkæle dig selv, og dem du holder af lidt ekstra. Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at der ikke må mangle noget, når det kommer til aftenens menu. Men vi kender alle scenariet, hvor vi har forberedt menuen og handlet gode tilbud de sidste uger i december. Vi har knokler i køkkenet fra morgen til aften på årets sidste dag, og mange af aftenens timer bliver brugt i køkkenet – alt sammen i stedet for at spare på energien og nyde aftenen ved bordet i selskab med ens gæster. Så giv dig hen, lad mundvandet vandet løbe og bliv klogere på Gaudium og deres eksklusive madoplevelser; De ønsker at være Sjællands foretrukne valg, når det kommer til udsøgte madoplevelser, du sent vil glemme, i form af deres nytårsmenuer ud af huset.

Gaudium sørger for en kulinarisk madoplevelse

Årets sidste dag, årets sidste aften. Det giver sig selv – der er tale om en af årets største begivenheder. Vi samles med gode venner eller familie og nyder god mad inden boblerne skal springes. En nytårsmenu må derfor gerne være noget specielt, ja faktisk ekstraordinært, også selvom der er tale om mad ud af huset. Dine gæster fortjener at gå glade og mætte hjem efter at have fået sig en madoplevelse, de sent vil glemme.

Gaudium tilbereder hvert år en treretters nytårsmenu ud af huset til de kvalitetsbevidste. De tre retter er nøje valgt og sammensat med fokus på den kvalitet og service, som de er kendte på. Du kan derfor trygt stole på Gaudium, hvis du ønsker en kulinarisk madoplevelse til dig og dine festglade gæster på årets sidste aften – hvor det er på sin plads at gøre lidt ekstra!

Nytårsaften er ikke det samme uden god mad

Nytårsaften går ikke kun ud på at fejre årets sidste dag, men vi husker også tilbage, ser hvor året har bragt os hen, og yderligere byder vi også et nyt år velkommen. Det er formentlig den eneste dag, hvor både fest, fejring og eftertænksomhed er i fokus og dermed også bliver uundgåeligt – det samme gør sig gældende for Hendes Majestæt Dronningens nytårstale og den eksklusive menu. Sidstnævnte sørger Gaudium for til din nytårsfest. Sammen med menuen vedlægger de en vejledning, således du ikke er et øjeblik i tvivl om, hvordan du skal tilberede maden på årets allersidste, men også største, dag.